#DIARIC ACTES Victòria Bujosa, Macià Lladó i Margalida Tomàs donaran el Toc d’inici a la Festa de Santa Cecília 2022

Victòria Bujosa, Macià Lladó i Margalida Tomàs donaran el Toc d’inici a la Festa de Santa Cecília 2022

by Diari Campos

Els músics Victòria Bujosa, Macià Lladó i Margalida Tomàs seran els encarregats de donar el IV Toc d’inici de la Festa de Santa Cecília 2022 tot oferint un recital intergeneracional de bandúrria, guitarra i piano amb un viatge de melodies populars com: Hijo de la luna, La llorona,  Cielito Lindo o Moon River. Aquest acte, que en els tres anys passats protagonitzaren la directora Maria Puigserver, la Batukada Terraroja i el saxofonista Joan Jordi Oliver Arcos, respectivament, se celebrarà el proper dissabte, 19 de novembre, al Convent de Sant Francesc de Paula. A partir d’aquest dia seguiran els actes de la patrona de la música.

Diumenge, 20 de novembre, d’11h a 13h, per celebrar el Dia Mundial de la Infància, la plaça Can Pere Ignasi acollirà una gran ludoteca infantil, el ball dels caparrots petits amb els xeremiers de Campos, una fireta i mostra d’instruments musicals, l’actuació de la Banda Jove “Arts i sons” de l’Escola de Música i la xaranga de la Banda de Música de Campos.

Dimarts, 22 de novembre a les 19.30h se celebrarà al Convent de Sant Francesc de Paula la tradicional missa en honor a Santa Cecília amb la participació de la Coral Sant Julià i la Coral Infantil Sant Julià en el cant litúrgic. A continuació, les Corals Sant Julià cantaran els 25 anys del traspàs de la Mare Teresa de Calcuta amb la cantata Als peus de Calcuta dirigida per Magdalena Rigo i acompanyada al piano per Miquel Oliver.

Dissabte, 26 de novembre a les 11.30h, també al Convent, el duet musical Josep Pou & Marc Casanovas oferiran un concert contra la violència de gènere en el seu dia internacional. L’acte, que està organitzat juntament amb l’Associació Dones Campaneres, anirà precedit per la lectura del manifest commemoratiu 25N i un record a les víctimes d’aquest any.