#DIARIC JOVENTUT L’Ajuntament de Campos contracta tres persones joves durant un any amb el programa SOIB Jove: Qualificats – Entitats Locals 2022

L’Ajuntament de Campos contracta tres persones joves durant un any amb el programa SOIB Jove: Qualificats – Entitats Locals 2022

by Diari Campos

L’Ajuntament de Campos ha contractat durant un any a tres persones joves qualificades gràcies al programa SOIB Jove: Qualificats – Entitats Locals 2022. Aquest programa que promou el SOIB fomenta la contractació de persones joves qualificades per a millorar la seva ocupabilitat en àrees de la seva formació i, d’aquesta manera, millorar les possibilitats d’inserció en el mercat laboral.

 

SOIB Jove: Qualificats – Entitats Locals – Aquest programa pretén reduir una de les principals barreres que es troben les persones amb titulació a l’hora d’accedir a llocs de treball qualificats: la falta d’una primera experiència professional relacionada amb la formació especialitzada en el qual cadascun és competent.

 

L’Ajuntament ha contractat un tècnic de Turisme i Comerç, per dur a terme tasques de promoció local en l’ambit turístic, producte local, petit comerç i mercat setmanal; titulat en Turisme. Una tècnica de Medi Ambient, per dur a terme les tasques de seguiment dels contractes relacionats amb gestió de residus, platjes,… existents a l’Ajuntament titulada en Biologia. I un Tècnic informàtic de grau mitjà per dur a terme tasques de manteniment i optimització dels equips informàtics i telefònics existents a l’Ajuntament, i inventari d’aquests.

 

Aquesta iniciativa la promou el SOIB, amb una subvenció de 92.359,60 €, amb el finançament del Fons Social Europeu (FSE) en el marc del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil 2014-2020 i de la Conferència Sectorial d’Ocupació i Assumptes Laborals.

 

Més informació: https://soib.es/informacio-i-ofertes-soib-jove-qualificats-entitats-locals/