#DIARIC COMUNICACIÓ SOIB REACTIVA CAMPOS 2020

SOIB REACTIVA CAMPOS 2020

by Diari Campos

“Soib Reactiva Campos 2020” és el projecte de l’Ajuntament de Campos arran de la convocatòria extraordinària de subvencions SOIB Reactiva 2020; cofinançat amb fons de l’FSE en el marc de Programes Operatius d’Ocupació Juvenil i Regional 2014-2020, amb fons provinents de l’Estat a través de Conferència Sectorial d’Ocupació i Assumptes Laborals i amb fons per afavorir el turisme sostenible a través de la Comissió d’Impuls del Turisme Sostenible (ITS).

La convocatòria del Servei d’Ocupació de les Illes Balears, comprenia tres línies d’ajuda, amb dos torns de contractació, i cada contracte amb una duració de quatre mesos.

A Campos, en el primer torn, s’han contractat 6 persones per a la línea 1 (persones joves desocupades menors de 30 anys); a la línea 2 s’han contractat dues persones (persones desocupades de 30 anys o més, aturades de llarga durada), i a la línea 3, s’han contractat 8 persones (persones desocupades de 30 anys o més, no aturats de llarga durada). En total s’han contractat 16 persones: 1 persona de reforç a l’Escoleta Municipal Els Taperons, i 15 persones de reforç per a la brigada municipal.