#DIARIC CULTURA Quatre de Cor ofereix aquest diumenge un bis al Festival Clàssics Cultivats

Quatre de Cor ofereix aquest diumenge un bis al Festival Clàssics Cultivats

by Diari Campos

El grup vocal Quatre de Cor oferirà una segona actuació del seu concert “Més de cor que mai” aquest diumenge 12 de setembre a les 19.30h al Convent de Sant Francesc de Paula. Les entrades ja estan disponibles a l’Ajuntament de Campos.

L’espectacle musical dirigit per Guillem Grimalt tornarà comptar amb els músics Miquel Mulet al piano i Pau Sanders a la percussió, Maria Miró, Teresa Albiol, Santiago Pérez, Joana Lladó i Jaume Sastre com a solistes i la presentació a càrrec d’Eva Vegara d’una selecció de peces de tots els estils lírics i d’altres contemporanis. Es podran escoltar òperes com “Nabucco” o “Otello” i sarsueles com “Luisa Fernanda” o “La del Soto del Parral”. Així com cançons tradicionals com “La dama de Mallorca”, sacra com el “Pie Jesu”, musicals com “El fantasma de la ópera” o el poema musicat “Campos sempre”

Seguint l’estela pagesa dels altres concerts d’aquest Festival, “Més de cor que mai” va dedicat al garrover que en aquest darrer temps de calor és el protagonista de les feines del camp. És un dels quatre arbres clàssics que els nostres avantpassats campaners cultivaven al segle XVIII i que són l’emblema d’aquest festival que segueix apostant per cultivar la cultura. En aquest temps pretardoral, expressions com tomar garroves, sacsar i collir ses faldes i ses assolades” cobren el seu vertader sentit i esdevenen testimonis de la pervivència d’uns cultius i d’una manera d’entendre la vida que es resisteix a morir.