#DIARIC CULTURA Oberta la matrícula per a l’Escola Municipal de Música de Campos

Oberta la matrícula per a l’Escola Municipal de Música de Campos

by Diari Campos

Un nou curs ja està a l’aguait a l’Escola Municipal de Música de Campos que adoptarà totes les mesures de seguretat i l’entorn segur que la situació requereix. Els diferents grups de llenguatge musical es distribueixen en Música i Moviment (3, 4 i 5, 6 anys), Iniciació, Grau Elemental, Grau Mitjà i Adults. L’oferta de les especialitats es completa amb bateria, clarinet, guitarra, percussió, piano, saxòfon, oboè, trombó, trompa, trompeta, tuba, violí, cant, combos, música tradicional, flauta travessera, baix elèctric, ball mallorquí, banda juvenil, conjunts instrumentals i conjunt coral. L’escola i la Banda Municipal de Música de Campos disposen d’un sistema de préstec d’instruments de banda.

Tríptic curs 2021-2022

La Matrícula per aquest curs 2021-2022 ja està oberta. Del 7 al 17 de setembre els alumnes s’hi podran inscriure de manera online enviant els documents requerits al correu electrònic escolademusica@ajcampos.org. En cas de no poder fer la matrícula online es farà Matrícula Presencial els dies 15 i 16 de setembre a l’Edifici Polivalent (1ª Planta) de 17h a 19h.

DOCUMENTS A PRESENTAR

  • Full de matrícula editable: Fulls de Matricula_campos
  • Domiciliació bancària degudament emplenada adjunta als fulls de Matrícula.
  • 1 foto carnet
  • Fotocòpia DNI o llibre de família
  • Justificant de l’ingrés de matrícula al compte: ES60 2100 0089 5902 0000 0142

INICI DEL CURS

Les classes començaran divendres 1 d’octubre. L’horari individual d’instruments es concertarà amb el professor corresponent, el professor es posarà en contacte amb l’alumne.

Horaris Música 2021-2022
Horaris Ball Mallorquí 2021-2022

Els horaris de les classes grupals s’informaran els dies de matrícula encara que podran ser modificats segons el nombre d’alumnes. Per iniciar els estudis una vegada començat el curs, s’haurà de parlar amb la direcció de l’escola i la matrícula s’haurà de pagar sencera.

Informació Matrícula 2021-2022