#DIARIC ACTES Miquel ‘Beu’ enceta les Festes de la Mare de Déu d’agost

Miquel ‘Beu’ enceta les Festes de la Mare de Déu d’agost

by Diari Campos

Miquel Vidal Barceló ha estat l’encarregat d’obrir el pregó de les festes de la Mare de Déu d’agost 2019 recordant la festa, la marxa i la bulla de vespre a través de la seva vida i records de discjòquei. 

Amb la plaça estibada de públic, en Miquel Beu, ha sabut convertir aquest acte institucional en una autèntica discoteca on no hi han faltat els llums, els colors i la música de tots aquests anys, tot acompanyat per una selecció acurada de fotografies nostàlgiques.

L’obertura oficial de les festes ha estat introduïda i conclosa respectivament per la regidora de festes, Aina M. Manresa i la batlessa de Campos, Francisca Porquer. Ambdues han fet una crida a la festa major amb respecte, moderació i seny. A més, han presentat el programa de festes d’aquest any on no hi faltaran activitats culturals, esportives, musicals i gastronòmiques per a tots els gustos i edats.

Aquest acte ha tingut punt i seguit amb la interpretació en directe de l’Himne de Campos per part de la Banda de Música de Campos, seguit amb el passacarrer amenitzat amb el recuperat pasdoble ‘Campos del Puerto’ i de l’espectacular concert a la Plaça de Can Pere Ignasi. Baix el nom de ‘Nit d’estiu i musicals’ s’ha pogut escoltar un recull de bandes sonores com ‘Els miserables’, ‘El fantasma de l’òpera’ o ‘Mar i Cel’, entre d’altres. L’espectacle, que ha comptat amb la participació del Cor Ciutat de Mallorca i el Cor de Cambra del Conservatori de Felanitx, ha conclòs la nit amb una magnífica interpretació del cor final de l’obra ‘La Serra de Tramuntana’ del jove compositor mallorquí Antoni Mairata.