#DIARIC EDUCACIÓ L’ESCOLA NOVA DE CAMPOS: OBJECTIU 2021

L’ESCOLA NOVA DE CAMPOS: OBJECTIU 2021

by Diari Campos

Aquest matí la batlessa de Campos, Francisca Porquer, la regidora d’Educació i Infantesa, Carme Marín i la regidora de suport d’Educació, Aina Maria Manresa, s’han reunit amb el Conseller d’Educació, Universitat i recerca, Martí March, i el director general de Planificació, Ordenació i Centres, Antoni Morante per reivindicar, una vegada més, l’acceleració dels tràmits perquè el nou Col·legi Públic sigui prest una realitat.

L’Ajuntament de Campos ha exigit una màxima prioritat del projecte educatiu i la Conselleria ha informat que hi ha un projecte bàsic presentat i que a finals d’any aquest projecte ja serà definitiu. Si es compleix aquesta previsió, abans de l’estiu del 2020 es podran començar les obres de l’Escola Nova i al setembre de 2021, el nou curs escolar.

L’Equip de Govern, que sempre ha recolzat la comunitat educativa i el compromís de fer realitat les demandes d’aquesta en qüestió d’infraestructures, ja va cedir al desembre de 2018 els terrenys lliures de càrregues a la Conselleria d’Educació i fins a dia d’avui, no s’ha produit l’esmentada reunió entre ambdues institucions.

La batlessa de Campos ha destacat que la reunió ha resultat molt favorable per les dues parts i celebra que si tot el procediment promès per la Conselleria segueix endavant és una notícia molt positiva per Campos i per la tan reivindicada i esperada Escola Nova. Campos estarà expectant davant el compliment dels terminis que la Conselleria ha promès.