#DIARIC CULTURA Els carrers de Campos acolliran el «Microteatre per cites»

Els carrers de Campos acolliran el «Microteatre per cites»

by Diari Campos

Microteatre per cites.

El proper diumenge, 25 d’octubre, El Somni Produccions presenta a Campos un nou format de microteatre. La venda d’entrades serà a la sala de plens de l’Ajuntament, dilluns 19, dimarts 20 i dimecres 21 de 10.30h a 13.00h. Les tres obres es podran veure per 10€.

_______________________

“Rxme i July”
Autoria i direcció: Sergio Baos
Intèrprets: Alba Flor i Carlos Llecha
Carlos i Alba són dos actors que fan un microteatre en el que han quedat per a assajar un microteatre. És una versió contemporània de Romeu i Julieta però en realitat tot això és una excusa per poder passar un temps plegats però en realitat no poden estar plegats perquè la Covid-19 no permet assajar Romeu i Julieta i tampoc no els permet poder estar plegats… Vivim temps estranys, per ventura només l’humor i l’amor ens permetrà seguir endavant.

________________________

“El dia de la bubota”
Autoria i direcció: Bernat Molina
Intèrprets: Alexandra Palomo i Albert Mèlich

Quan na Miquela era petita el seu germà la volgué espantar. Se li aparegué als peus del llit amb un llençol damunt com una bubota i li digué el primer doi que li passà pel cap:  el dia  que Miquela trobaria l’home de la seva vida. De llavors ençà ella no té por de les bubotes, però espera impacient que es complesqui la profecia… I avui és el dia D.

_________________________

 “L’oroneta”
Autora i directora: Aina de Cos
Intèrprets: Aina Frau i Eva Barceló
Eulàlia i Filomena són dues dones grans que es trobaran i es faran preguntes. Les mateixes que s’han fet a elles mateixes des de que han deixat d’existir als ulls del món que coneixem.