#DIARIC ESPORTS El grup Kaotiks – s’Elàstic es prepara per viure el seu somni a Roma

El grup Kaotiks – s’Elàstic es prepara per viure el seu somni a Roma

by Diari Campos

El grup de hip hop junior femení de s’Elàstic s’ha classificat a la final europea de Roma del certamen bianual “Vive tu sueño”, que es durà a terme a l’Auditòrium del Massimo de Roma els dies 12, 13 i 14 de juliol. Aquest certamen de dansa és una trobada d’acadèmies de ball d’Espanya, Portugal, França, Itàlia i Regne Unit. Abans de la cita europea, els participants s’han d’encarar a una final autonòmica i a una nacional.

La final autonòmica balear es va celebrar el passat febrer a la Fundació Teatre Municipal d’Artà, on a més de passar directes a la final nacional, la monitora del grup, Jessica Acuñas va ser premiada amb una beca de formació a l’Acadèmia “Studio 68” de Londres.

Una vegada classificades, aquest grup batejat amb el nom de Kaotiks – S’Elàstic va competir a la final nacional celebrada el 31 de març al Centro de Congresos y Exposiciones Lienzo Norte d’Àvila on també va aconseguir el passi directe a la final europea. Allà es congregaren més de 4000 participants, 272 acadèmies, més de 250 monitors, 700 coreografies repartides en 13 gales i amb més de 7500 entrades venudes. L’escenari de la Sala Simfònica on varen actuar l’equip campaner mesurava més de 260 m² i un aforament de 960 espectadors. En aquest esdeveniment es van seleccionar les millors coreografies de cada disciplina (flamenco, dansa espanyola, urbà, clàssic, contemporani, show dance, estil lliure…).

Aquesta setmana, les 15 nines del grup format per Joana Garcias, Isabella Bonomi, Caterina Hermoso, Azahara Fernández de Mera, Maria del Mar Barceló, Neus Barceló, Ariana Lecic, Marta Adrover, Inés Martínez, Paula Martínez, Maya Guerin, Adriana Flechas, Martina Paulova, Maria del Mar Esteller i Caterina Orell es preparen amb la seva monitora Jessica Acuñas per dur cap a Campos la victòria romana.