#DIARIC COMERÇ CERCAM UN BON PA MORENO! III Edició Concurs Millor Pa Moreno de Mallorca 2022

CERCAM UN BON PA MORENO! III Edició Concurs Millor Pa Moreno de Mallorca 2022

by Diari Campos

El pa moreno és sense cap dubte el pa per excel·lència de Mallorca i per això volem valorar quin és el millor pa que l’any 2022 es fa a la nostra illa. Des de l’Ajuntament de Campos i la fira PAPAPA convoquem un concurs baix el títol CONCURS MILLOR PA MORENO DE MALLORCA 2022. PAPAPA/ CAMPOS per posar en valor el millor pa de l’any 2022.

BASES
https://www.camposunbonpla.com/wp-content/uploads/2022/04/BASES-PA-MORENO-22-CAMPOS.pdf

DESTINATARIS
És una convocatòria oberta a tots els forns i pastisseries de Mallorca (no particulars) on una part de la seva activitat estigui centrada en la producció de pa moreno. 

CARACTERÍSTIQUES DEL CONCURS
Un jurat especialitzat en gastronomia i especialment en pans valorarà la qualitat dels pans que es presentin. Cada forn que s’inscrigui haurà de fer arribar a Campos, el mateix dia del concurs /dia 7 de maig/: 2 pans de 700 grams + 1 pa del dia anterior. 

La inscripció és de caràcter gratuït i acaba el dimarts 3 de maig. 

Per participar cal emplenar el full d’inscripció i enviar-lo al mail info@camposunbonpla.com o a través del web: www.camposunbonpla.com. El màxim d’inscrits serà de 30 pans. Es respectarà la data d’inscripció.

 Es contactarà amb els preinscrits per recordar-li el lloc i hora exacta al que han de fer arribar els seus pans. En tot cas l’Ajuntament de Campos, en direcció Plaça Major, 1 de Campos, serà l’encarregat de dirigir la convocatòria. 

Els forns participants entregaran el pa al punt acordat i podran estar presents durant la valoració del jurat. De tots els pans que es presentin el jurat escollirà els 5 finalistes que al dia següent dia 8 de maig hauran de tornar a dur dos pans de 700 grans a la fira PAPAPA de Campos on es donarà a conèixer el millor pa dels 5 finalistes. 

El públic podrà accedir als dos recintes on es celebrarà el concurs de pa moreno i veure la selecció i classificació que farà el jurat. No obstant això la valoració del jurat serà secreta i no estarà obligat a mostrar les anotacions que faci. 

CRITERIS DE SELECCIÓ
Els criteris de selecció estaran determinats per l’Associació de Forners i Pastissers de les Illes Balears i l’Ajuntament de Campos. El jurat haurà de puntuar cada un dels pans seguint les fulles de tast que se’ls proporcionarà i guanyarà el pa que tingui una millor puntuació. Els pans seran presentats al jurat de forma anònima de manera que només la organització podrà identificar numèricament a quin establiment pertany cada pa. Els participants donen permís a l’Ajuntament de Campos perquè publiqui els noms i la seva imatge perquè pugui ser publicitada i sempre se’ls mencionarà segons els crèdits presentats al formulari. 

CRITERIS DE VALORACIÓ
El jurat disposarà d’un full de valoració dels pans i la organització s’encarregarà de recollir-los, calcular puntuacions i confirmar quins són els cinc pans que tenen major puntuació i per tant estan seleccionats per a la final. III EDICIÓ PAPAPA/CAMPOS III EDICIÓ El dia de la fira PAPAPA el jurat tornarà a valorar la qualitat dels cinc pans finalistes per confirmar quin consideren que és el millor pa. Guanyarà el pa que obtingui la millor puntuació. El resultat es coneixerà el dia 8 de maig a la carpa del PAPAPA que hi haurà a la Fira de Maig de Campos. 

PREMI
Distinció gràfica visible al forn + 500 kg de farina per gentilesa de Harinas de Mallorca S.A. 

CONDICIONS DE PARTICIPACIÓ
L’Ajuntament de Campos, com a organitzador del concurs, es reserva el dret de modificar o eliminar qualsevol participant que consideri que no compleix els requisits establerts, que no respecti el contingut de les presents bases o que actuï de forma abusiva o fraudulenta. 

TRACTAMENT DE DADES
En compliment amb l’establert a la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal i en el seu Reglament de desenvolupament, s’informa que les dades facilitades per l’usuari a través del formulari incorporat a la plana web www.camposunbonpla.com , seran tractats en els fitxers propietat de la mateixa. A afectes legals oportuns, s’identifica com a responsable dels fitxers i informar de les següents consideracions.
___Gestionar la seva participació.
___Gestionar la difusió del Concurs i la comunicació dels seus resultats a qualsevol mitjà de comunicació en els que es podrà incloure el nom, veu i/o imatge dels guanyadors del Concurs.
___Les dades de caràcter personal que es sol·liciten en el procés d’inscripció, quedaran incorporades a un fitxer i se’n farà us per poder comunicar-se amb els participants durant el concurs. 

Quan es consideri oportú es podrà fer ús de dites dades per a la difusió dels seus continguts. 

 

INSCRIPCIÓ AL CONCURS MILLOR PA MORENO DE MALLORCA 2012. PAPAPA/CAMPOS
https://www.camposunbonpla.com/formulari-inscripcio-pa-moreno/