#DIARIC ACTES Campos, un bon juny! -Programació especial-

Campos, un bon juny! -Programació especial-

by Diari Campos

El mes de juny dona el sus de l’estiu als països de l’hemisferi nord de la terra. El seu nom, Iunius en llatí, fa referència a la deessa romana Juno i el seu símbol és el sol. Baix l’eslògan #CamposUnBonJuny el nostre poble viurà un començament d’estiu ben carregat de programació cultural, musical i esportiva. Podeu descarregar-vos-la PITJANT AQUÍ!

Seguirà el Festival de Música Lírica a Campos “Clàssics Cultivats” amb la presentació del disc i concert MATILDE ESCALAS a càrrec del tenor José Manuel Sánchez i el pianista Francesc Blanco (diumenge 20). Les entrades ja estan a la venda a l’Ajuntament i per https://ticketib.com/es/events/matilde-escalas-a-campos-campos. A mode de cloenda del Curs Internacional d’interpretació i tècnica vocal que es celebrarà aquest juny al municipi hi haurà un CONCERT LÍRIC PEL CONVENT a càrrec dels alumnes del professor David Menéndez acompanyats per la pianista Maria Victòria Cortès (divendres 18). També tornaran els actes culturals dels dissabtes a les 12h al Convent. Aquest mes es podrà gaudir de la visita comentada per Guillem Roser Vidal EL PRESBITERI DEL CONVENT (dissabte 5), l’espectacle ICONOGRAFIA I MÚSICA amb el flautista Enrique Sánchez i la narració de Bàrbara Mas (dissabte 19) i el concert del Dia de les Illes Balears 2021 DALTMURADA amb Maria Piaz i Guillem Duran (dissabte 26).

En el 75è aniversari del naixement i 25è aniversari del traspàs de Damià Huguet es representarà GUARET, espectacle biogràfic amb poesia del poeta campaner interpretada per Pedro Mas i Joana Castell baix la direcció de José Martret.(diumenge 13). La literatura també serà protagonista a la vetllada POESIA I VI, una sessió de maridatge de poesia amb vins de la terra a càrrec de Roser Vernet i els recitats d’Antoni Clapés, Pol Pagès i Antonina Canyelles (divendres 4).

L’Escola Municipal de Música de Campos se sumarà al SIMFÒNIC – FESTIVAL CONCERTS SIMULTANIS amb un concert a càrrec dels alumnes de música i moviment, iniciació, llenguatge musical, banda jove i ball mallorquí (dissabte 12). El grupet de ball mallorquí també oferirà una altra mostra de final de curs (dimarts 29). La Biblioteca Municipal seguirà amb el Club de Lectura amb l’obra UN HOME DE PARAULA d’Imma Monsó (dimarts 8) i també oferirà un TALLER DE CAL·LIGRAFIA MEDIEVAL amb Gen Cultura per a adults i joves a partir de 12 any (dimarts 29).

Diferents associacions i clubs campaners també presentaran les seves activitats pròpies com DE MOLLETA A AINA MOLL MARQUÈS de l’Obra Cultural Balear (dissabte 5), BOXEO OLÍMPICO de la Federació Balear de Boxa (dissabte 12) i els FINALS DE CURS de l’Agrupació de Pinyol Vermell (dissabte 12), Acadèmia de Ball Stil (diumenge 20), Gimnàs i Escola de ball s’Elàstic (divendres 25) i Escola Hanol (dissabte 26).

A gaudir tots d’un bon estiu. Campos un bon juny!
https://www.camposunbonpla.com/wp-content/uploads/2021/06/PROGRAMA-JUNY21-web.pdf