#DIARIC ACTES Campos participarà dissabte a la II Macrogala Comarcal Contra el Càncer a Porreres

Campos participarà dissabte a la II Macrogala Comarcal Contra el Càncer a Porreres

by Diari Campos

Aquest matí s’ha presentat a l’Ajuntament de Porreres la II Macrogala Comarcal Contra el Càncer baix el lema “La vida és bella” a la qual Campos compartirà escenari amb els pobles que engloba la Junta Comarcal de Llevant de l’Associació Espanyola contra el càncer: Artà, Felanitx, Montuïri, Porreres, Sant Joan, Santanyí, Ses Salines i Vilafranca.

La roda de premsa ha comptat amb les intervencions del president de Balears de l’AECC, Dr. Javier Cortés, la presidenta de Llevant, Aina Mercadal, el director de la gala, Miquel Oliver i la batlessa amfitriona de Porreres, Francisca Mora. També s’ha comptat amb l’assistència dels representants de tots els Ajuntaments participants, entre ells la batlessa de Campos, Francisca Porquer, i membres de les diferents juntes locals. Tal com ha dit el Dr. Cortès, aquesta gala és “una expressió festiva de la solidaritat dels pobles amb la lluita contra el càncer”, una malaltia que actualment es cura en un 53% de casos i que s’ha marcat el repte d’arribar a un 70% al 2030.

La temàtica d’aquesta gala innèdita, que se celebrarà aquest proper dissabte 14 de setembre a les 21h al Parc de n’Hereveta de Porreres, gira entorn a les bandes sonores de la història del cinema. Dirigida per Miquel Oliver i presentada conjuntament amb la també campanera Aina Escandell, l’espectacle comptarà amb 200 participants de tots els municipis representats. Cada poble presentarà en directe un recull de les millors cançons d’una dècada en concret, repassant així els millors èxits dels anys 30 fins l’any 2019. A banda de les moltes sorpreses de la nit també es té previst una desfilada de catifa vermella patrocinada per 35 empreses de la comarca. Els representants de Campos seran: Clàudia Aguiló, Andreu López, Mar de las Heras, Santiago Pérez, Paula Vidal Huguet i Paula Vidal Forteza.

Les entrades es poden adquirir per 10€ a l’Ajuntament de Campos i a la Papereria Adrover i s’ofereix la possibilitat de fer ús del servei de bus que s’ha organitzat des de Campos per desplaçar-se cap a Porreres. L’any 2017, la I gala comarcal va recaptar un total de 10.170 € destinats a la investigació i els recursos socials de l’Associació, com per exemple la imminent creació de la Seu Comarcal de Llevant a Campos.