#DIARIC FIRES I FESTES Campaneres centenàries | Inès Nicolau

Campaneres centenàries | Inès Nicolau

by Diari Campos

L’any 2011 vaig adquirir el compromís d’assumir l’àrea de Persones Majors entre les delegacions que se’m varen encomanar com a regidora de l’Ajuntament de Campos. En tots aquests anys ha estat un orgull molt gros poder estar al costat dels nostres majors, ajudant-los en tot allò que hagi pogut i vivint amb ells les seves curolles. Sense cap dubte els moments amb més satisfacció han estat quan hem celebrat els seus aniversaris, tant els 50 anys de matrimoni o de missió com els 90 i 100 anys d’edat.

Els aniversaris són sempre motiu d’alegria perquè són un regal de la vida. Si aquests anys són acompanyats per la salut encara és més motiu de celebració. Per això a Campos, en el darrer lustre, hem celebrat els aniversaris d’un bon grapat de dones que han passat els 100 anys. Aquestes campaneres centenàries responen a un mateix perfil. Són dones de call vermell. Dones valentes, d’empenta i d’arrel, que han viscut una vida plena de batalles de tots els colors. Són per a tots nosaltres el mirall de l’experiència i la superació.


Miquela Veny Taberner, de Can Veler
Va complir 105 anys dia 4 d’octubre del 2021.

 


Jerònia Coll Mesquida
, de Can Rei
Va complir 104 anys dia 17 d’octubre del 2021.

 


Francisca Pomar Fuster, de Can Pomaret
Va complir 104 anys dia 17 de juliol del 2022. Actualment viu a Santanyí.

 


Maria Ballester Barceló
, de Can Matas
Va complir 101 anys dia 4 de setembre del 2021. Actualment viu a Dax, França.

 


Maria Vicens Vanrell
, de Ca s’Artanenc
Va complir 100 anys dia 31 de desembre del 2021. Va morir el 22 de gener del 2022.

 


Joana Lladó Frutos, de Can Gatet
Va complir 100 anys dia 30 de gener del 2022.


Juntament amb la batlessa i en nom de tot el poble, quan s’apropa el seu aniversari ens acostam a felicitar-les. És una emoció molt grossa i totes elles estan molt contentes: la vida els ha regalat més de 100 anys. Elles són les campaneres que, en els darrers 12 mesos, han aconseguit bufar tres dígits d’espelmes. El nostre més sincer desig és que la salut i la felicitat les pugui acompanyar per molts d’anys més. Enhorabona, estimades!


Inès Nicolau Lladó
regidora de les Persones Majors