#DIARIC ACTES Un minut de silenci per al regidor Jaume Obrador Ballester

Un minut de silenci per al regidor Jaume Obrador Ballester

by Diari Campos

Tocant les 8 hores del matí al rellotge de La Sala s’ha dut a terme a la Sala de Plens de l’Ajuntament un record per al regidor Jaume Obrador Ballester. A l’acte hi han assistit els batles, regidors i funcionaris d’aquests darrers 16 anys juntament amb una representació familiar. A continuació transcrivim les paraules d’homenatge:

“Benvinguts a tots i gràcies per ser aquí en aquest petit acte que farem abans de començar el ple amb les persones que formam i han format part de l’Ajuntament, la Casa de tots.

Vos hem convocat a tots per recordar el nostre regidor, company de feina i amic: Jaume Obrador Ballester, que ens va deixar el passat dilluns 22 de juliol, dia de Santa Maria Magdalena. Avui, 25 de juliol, és Sant Jaume. Quines paradoxes té la vida. Però són especialment aquests moments quan la vida ens fa distingir les coses importants per les que de veres s’ha de lluitar, de les que només són problemes insignificants.

I per això vull encetar aquestes paraules agraint les mostres de suport que han tingut els diferents grups polítics municipals. En aquests moments no hi ha colors. I més, per en Jaume. Persona dialogant, responsable i complidora. Amic de tots. Home d’una sola filera de potades, bon amic i bon mestre de projectes materials i immaterials.

Fa dos mesos en Jaume renunciava, per motius de salut, a renovar la que hagués estat la seva 5a legislatura. Havia estat 16 anys regidor d’aquesta corporació municipal, 12 a l’equip de govern, 4 a l’oposició i 4 a la Mancomunitat Migjorn com a president. Delegat d’àrees com la brigada, obres i serveis, manteniment d’edificis i enllumenat públic, servei d’aigües, policia, turisme, comerç i indústria. Finalment, aquesta maleïda malaltia per la que lluitam tots, ha posat injustament punt i final al servei den Jaume al poble de Campos.

I avui, Jaume, plorant la teva pèrdua, ens aferram al coratge que sempre ens has donat, perquè ens vares ensenyar que la paraula ‘cansar-se’ no existeix, que la lleialtat, la transparència i la noblesa van per damunt de tot i que la lluita per la vida només pot ser com la teva, fins al final.

El teu caràcter alegre, feiner i decidit ha marcat molts dels bons moments que aquesta Casa ha viscut. Sempre amb empenta, sempre endavant, feies que tot allò complicat fos molt fàcil.

Molts d’aquí tenim l’orgull de recordar-te com un bon amic, un home de call i principis, i un exemple com a fill, pare, espòs i company de feina, festes i rialles. Una peça clau insubstituïble. També dins la teva família, els teus amics i dins associacions com l’APA del Col·legi Fra Joan Ballester.

Saps que la història del nostre poble també parlarà de tu. Campos, aquest poble que tant has servit i estimat enyorarà la teva valentia, la teva constància i el teu sí incondicional quan sempre t’ha hagut de menester.

Poques persones s’han fet estimar tant com tu des de l’honestedat i la senzillesa. Dins aquesta casa ens has marcat a tots. Mai cap mala paraula per a ningú i sempre un somriure en cercar el caire positiu de les coses. És per això que avui només podem agrair a la vida que ens hagi deixat formar part de la teva.

Descansa en pau, Jaume Obrador Ballester!
Que poguem pregar molts d’anys per tu!”