#DIARIC FIRES I FESTES Tornen les vaques a la Fira de Maig 2022! -programació-

Tornen les vaques a la Fira de Maig 2022! -programació-

by Diari Campos

Torna la Fira de Maig! Tornen les vaques!
Consulta la programació: PROGRAMA FIRA DE MAIG 2022

A partir del divendres, 6 de maig, a les 18h la Ronda Estació es convertirà en una vaqueria per acollir el bestiar de S.A.T Son Carbó, Hort de Son Coves, Sa Vinya i Ca’n Roca. Aquesta mostra morfològica de vaca frisona serà un dels principals atractius de la Fira de Maig de Campos. Aquest mateix divendres se celebraran altres actes com el contacontes “Les aventures d’en Tintin” (17.30h – Biblioteca), l’exposició “50 anys canviant la història del càncer” (20h – Casal Can Pere Ignasi) i la desfilada musical “Drap aire” (20.30h – Plaça Can Pere Ignasi). Cal destacar que aquest cap de setmana de fira els bars i restaurants del municipi han preparat una gran oferta de tapes, menús i plats especials per poder celebrar aquesta fira de maig també a taula.

El dissabte de la Fira, 7 de maig, a més de la mostra morfològica de vaca frisona a la Ronda Estació, s’hi podrà trobar el mercat dels dissabtes amb l’actuació de Wacky Tobacco,  el III Concurs Millor Pa Moreno de Mallorca 2022 “Cercam un pa moreno!” (A partir de les 10h – Auditòrium), el “Minimuu Campos” amb diferents activitats infantils: vedellets, exposició, photocall, laccaoneta, ceràmica, tallers… (de 10.30h a 13.30h – Carpa del recinte firal), el “XVII Concurs de la Rosa” (10h – Can Veny, carrer Major), les jornades de portes obertes a l’Església de Sant Julià i al Convent de Sant Francesc de Paula (també diumenge), el “Concert d’orgue de Pedro Aguiló” (11.30h – Convent). Durant l’horabaixa s’hi podran trobar activitats com el “XLIII Semimarató Memorial Toni Lladó” (17.30h – Camp d’esports), la “Fira d’artistes i artesans” a benefici de Càritas Campos (de 18h a 20h – Carrer Major – també diumenge matí), la presentació de “Article Salat” de Damià Mulet (de 18h a 21h – Plaça Can Pere Ignasi), el lliurament de premis del “Concurs colombòfil especial Fira de Maig” (20h – Camp d’esports), el “Concert de la Coral i la Rondalla” de l’Associació de Persones Majors de Campos (21.30h – Convent) i, per acabar, una “Festa Jove” amb diferents Dj’s (23h – Esplanada del Camp d’esports).

El diumenge de la Fira, 8 de maig, la llet i el pa compartiran protagonisme amb la mostra morfològia de vaca frisona a la Ronda Estació on també s’hi realitzarà la “Desfilada de noves promeses” pels més petits de les vaqueries (12.15h). De 9h a 14h al recinte firal hi haurà el “Mercat de Llet” i el “PaPaPa2022” amb un tast de pans especials, un obrador en viu i el PaPaPaFest. La carpa del recinte firal acollirà diverses activitats a mode de tallers i showcookings com “Taller de tast: els formatges de les Illes Balears” (10h), “Salut i llet” (11h), “Tolón, un dolç amb llet” (12h), “120 anys de pomarets” (13h) i l’entrega de premis del Concurs “Cercam un bon pa moreno!” (13.45h). Els Gegants de l’Ajuntament de Campos i de l’Associació Societat i Costums també faran plantada davant la carpa. Altres actes i activitats d’aquest diumenge de fira seran l’exposició “El petit món de Pinyol Vermell” (De 10.30h a 13h a l’entrada del camí del cementiri), la cloenda del “XVII Concurs de la Rosa” (18h – Can Veny, carrer Major) i la comèdia de Trenc Espectacle “A Tocs de Ciri” (19h – Teatre Escènic).

Les setmanes posteriors a la fira també aniran farcida d’una programació ben variada que inclourà la “Gala Esportius”, l’exposició “París-Mallorca”, les conferències de la “Universitat Oberta per a Majors”, els concerts de #CulturaAlConvent, els recitals de “Campos és poesia”, el “XXIV Festival Internacional de Teresetes”, així com diferents obres de teatre i contacontes com “A Tocs de Ciri”, “La consulta del Doctor Melquiades” o ”La pingüina viatgera”. Consultar programa per ampliar la informació: PROGRAMA FIRA DE MAIG 2022

BONA FIRA, CAMPOS!

*Fotografia del cartell: Megumi Nachev a Unsplash