#DIARIC ESPORTS Toni Barceló, Marga Grimalt, Pere Barceló i Gemma Ciurans: campions de ball esportiu!

Toni Barceló, Marga Grimalt, Pere Barceló i Gemma Ciurans: campions de ball esportiu!

by Diari Campos

Toni Barceló i Marga Grimalt, de 47 i 46 anys, estan a la màxima categoria de ball esportiu i competeixen a les competicions oficials d’àmbit nacional (Federació Nacional) i internacional (Federació Mundial) que es celebren a Espanya i a distints països del mon. Han duit el ball esportiu federat al municipi de Campos, creant el Club de Ball Esportiu STIL del que han sorgit grans ballarins i ballarines. Actualment, i des de ja fa un parell d’anys, són campions autonòmics de les tres modalitats de ball esportiu, com són balls llatins, balls standard i la fusió de tots els balls que són els 10 balls.

Enguany han acabat la temporada com campions autonòmics de balls standard i balls llatins i arribant a les semifinals dels Campionats d’Espanya d’aquestes modalitats quedant en molt bona posició. El passat 15 de juny ballaven per primera vegada a un Campionat Mundial dels 10 balls que es feia a Tirana (Albània), quedant a la posicio 19, només a una mil·lèsima d’entrar a la semifinal. Els objectius per a aquest final d’any són aconseguir els 10 balls a l’Autonòmic, les millors posicions a Bologna i Viena al novembre i al Campionat d’Espanya dels 10 Balls, al desembre, on l’any passat van quedar dins la final.

Paral·lelament, Pere Barceló i Gemma Ciurans, de 13 i 12 anys que estan ballant a alta categoria de junior 2 per aquest club campaner, també han estat Campions Autonòmics de Balls Standard i Balls Llatins. Els objectius d’aquesta jove parella és millorar encara més i aconseguir els millors resultats possibles al Campionat d’Espanya dels 10 balls que es celebrarà al desembre.