#DIARIC CULTURA Pep Toni Bauçà presentarà el seu nou llibre «Els dies oblidats»

Pep Toni Bauçà presentarà el seu nou llibre «Els dies oblidats»

by Diari Campos

El proper divendres, 9 d’octubre a les 20h, la Plaça de Can Pere Ignasi serà testimoni de la presentació del llibre Els dies oblidats de Pep Toni Bauçà, un recull de vuit relats d’intriga, fantasia, i sobretot de misteri. Aquest acte, inclòs dins la Tardor d’Accions Culturals a Campos (TAC2) comptarà amb la participació de l’actor Pere Batle, l’escriptor i guionista Juanjo Durán, la presidenta de l’OCB de Campos, Antònia Sitjar, la batlessa de Campos, Francisca Porquer, i el mateix autor.

Josep Antoni Bauçà Ballester (Campos, 1974) és autor de les novel·les  L’ombra a l’abisme (2011), El destí il·luminat (2013), El darrer alè de l’ànima (2016) i del recull de relats Els dies oblidats (2020). Ha participat en el recull Els caus secrets. Antologia d’escriptors dels Països Catalans posteriors al 1972 (2013) amb el relat “El que s’amaga baix l’arena”. Ha estat finalista amb menció d’honor del jurat en el Xè Concurs Literari de contes, poesia i textos teatrals Vila de Gràcia 2013 i ha guanyat el segon premi en el XXII concurs de conte curt Antoni Gomila, Sant Bartomeu 2013 de Montuïri.

Els dies oblidats és un recull de vuit relats, escrits del 2011 al 2017, de temática diversa, però amb el nexe d’unió que caracteritza Pep Toni Bauçà en les seves tres anteriors novel·les, com és l’intriga, la fantasia, i sobretot el misteri. També de vida i de mort, de l’amor incondicional i dels somnis, de la culpa i del que corregiríem si poguéssim veure el futur. 

Cada narració ve precedida de la seva pròpia introducció, en què l’autor explica els orígens i els motius que el dugueren a escriure-la, i quines varen ser les fonts d’inspiració, incloent-hi aspectes autobiogràfics, i tots amb un desenllaç inesperat i sorprenent. Històries directes i llegívoles, que conviden els lectors a girar pàgina, ansiosos d’arribar al final per resoldre les incògnites.