#DIARIC COMERÇ Neix la campanya de producte local “Fet a Campos!”

Neix la campanya de producte local “Fet a Campos!”

by Diari Campos

La campanya “Fet a Campos!” neix com una finestra oberta al producte local de Campos i com una eina de suport i reconeixement al petit productor i empresari campaner. La seva producció, que va des d’aliments i condiments fins a material de construcció i disseny passant per creacions artístiques i culturals, serà la protagonista d’aquest nou projecte de promoció al consum local.

Cada divendres la campanya anirà dedicada a la promoció d’un producte a través d’una sèrie de publicacions via xarxes socials i una entrevista publicada al Diari Campos que donarà a conèixer la història i el dia a dia de la tasca dels empresaris campaners per elaborar el seu producte. La campanya anirà lligada a diferents accions físiques i comercials que s’aniran realitzant als mercats, festes i fires locals i paral·lelament també es presentarà un directori que agrupi tot el producte local a la marcaweb Campos Un Bon Pla

Aquest projecte propi de la Regidoria de Comerç compta amb la cooperació del Servei de Desenvolupament Local de la Mancomunitat Migjorn, l’Àrea de Comunicació de l’Ajuntament i la col·laboració artística de la fotògrafa local, Uschi Burger-Precht que ha immortalitzat en imatges cada producte campaner acompanyat del seu productor, posant així cara i sentiment a la matèria promocionada. 

El regidor de Comerç, Rafel Adrover, ha manifestat que “Campos és un municipi ric en producció pròpia local” i que “cal recordar i posicionar aquests productes quilòmetre 0, únics i de qualitat en el dia a dia dels campaners”. La batlessa de Campos, Francisca Porquer, ha celebrat la creació d’aquesta campanya que “posa en valor els tresors del nostre poble i del seu petit comerç” i que serà “una eina més per ajudar a que aquests productes tan estimats pels campaners puguin ser reconeguts per altres indrets geogràfics a través d’una promoció online”.