#DIARIC COMUNICACIÓ Neix el nou canal de notícies de Campos

Neix el nou canal de notícies de Campos

by Diari Campos

diaricampos.com neix com una plataforma digital de comunicació i difusió de les notícies de l’Ajuntament de Campos. Pensat com una eina de fàcil accés permetrà als usuaris conèixer de primera mà, i d’una manera més àgil i senzilla, la informació sobre l’activitat institucional de La Sala en totes les seves àrees d’actuació. Es tracta d’un nou servei municipal dissenyat d’acord amb les formes de comunicació del nostre temps, que enriqueix, verifica i complementa els mitjans tradicionals.

Aquest diari digital pretén ser una finestra oberta al dia a dia del nostre Ajuntament. Per això s’hi podran trobar diferents tipus de notícies, com puguin ser de programació, de promoció local o de memòria dels actes ja realitzats, com també altra informació general o específica que pugui resultar rellevant pel municipi.

Per a una màxima difusió, cada notícia es publicarà seguidament a les xarxes socials oficials perquè qualsevol campaner pugui estar informat de manera immediata i amb un sol clic d’allò que ha passat, passa o passarà dins l’Ajuntament de Campos!

Benvinguts a diaricampos.com!