#DIARIC ACTES Nadal a Campos! 2021|2022

Nadal a Campos! 2021|2022

by Diari Campos

Les FESTES DE NADAL són unes dates molt especials de tradició cristiana que la humanitat ha celebrat des de temps immemorials amb els seus éssers estimats. En família, amb amics, però també a nivell de comunitat i de poble. Un any més Campos presenta tot el seu calendari d’activitats per poder gaudir aquest nadal tots plegats amb un seguit d’actes culturals, solidaris, esportius, infantils i amb tot el seu esperit nadalenc. PITJA AQUÍ PER DESCARREGAR-TE EL PROGRAMA!

Donarem el SUS AL NADAL CAMPANER! (Divendres, 17) amb l’encesa de l’Arbre de Nadal del Convent, el passeig de Nadales amb la Coral Sant Julià i Coral Infantil Sant Julià, l’entrega de premis del concurs de Betlems (INSCRIPCIONS) i les inauguracions del Betlem de l’Associació de Dones Campaneres a Can Veny del carrer Major i del Betlem del Poble realitzat per antics membres de les AMPAS de Campos. Aquests dies també es posarà en marxa la campanya PRESENTS PEL FUTUR CAMPANER que culminarà amb un gran sorteig de vals de la campanya del petit comerç de Campos (Dimarts, 4) amb una retransmissió per Facebook de l’Ajuntament des de la Plaça Major.

Adoptant totes les mesures sanitàries del moment, tornarà el MERCADET DE NADAL (Diumenge, 19) amb dolços, regals, artesania… i la participació del comerç campaner! També la Tómbola Solidària “Cap campaner sense Nadal” a benefici de Càritas, l’ARRIBADA DEL PARE NOEL que rebrà les cartes dels infants acompanyat de la Batukada infantil “Els Macolins” i la intervenció musical NADAL A BANDA! de la Banda de Música de Campos. El mateix matí també es correrà la CURSA POPULAR SOLIDÀRIA “CAP CAMPANER SENSE NADAL” una volta pel poble a peu, corrensos, amb patins, disfressat… per Càritas Campos i amb l’actuació de la Batukada “Terra Roja”.. Es podran inscriure amb l’aportació d’aliments, productes d’higiene, de neteja… 

Les MATINES I EL CANT DE LA SIBIL·LA (Divendres, 24) es binaran a les 18h a l’Església de Santa Coloma de Ràpita i a les 19.30h a l’Església Parroquial de Sant Julià. El programa #CulturaAlConvent seguirà amb ESPERANT NADAL! (Dissabte, 18), un microconcert amb Quatre de Cor i AQUÍ TENS LA MEVA ESPASA! (Diumenge, 2), un petit melodrama nadalenc inspirat en l’obra campanera L’Adoració dels Tres Reys d’Orient (1925) de Mn. Andreu Roig amb Pere Batle (Rei Herodes), les veus de Joana Lladó, Llucia Reus i Inès Mas (El Cant de la Sibil·la) i Bartomeu Mut, organista titular de la Catedral de Mallorca. 

Les activitats infantils d’aquest nadal i cap d’any seran l’espectacle LA MÀGIA DE NADAL (Divendres, 24) amb el Circ Stromboli al Teatre Escènic, el CAP D’ANY INFANTIL (Divendres, 31) amb el Christmas Fantasy Show de Conte Contat a Plaça Major i SOMNIS DE LLUM (Dilluns, 3) un Paratge Lúdic de la mà d’Il•lusions Efímeres a l’Auditòrium. Les AUDICIONS DE NADAL (Dilluns 20 i dimarts 21) amb l’Escola de Música Municipal de Campos se celebraran a la sala d’assaig de l’Edifici Polivalent. 

Altres mostres de cultura en tots els seus formats possibles la representació del 14è BETLEM VIVENT (Dissabte. 18) amb l’Associació de Pinyol Vermell a la Plaça de s’Estació, la tragicomèdia SASHIMI DE RONYÓ (Dissabte, 18) de Fullana Produccions al Teatre Escènic i el XXXIII CONCERT DE SANT ESTEVE (Diumenge, 26) amb un concert de Marga Ramis, cançons d’ahir, avui i sempre -Versions acústiques- a l’Auditòrium. Les presentacions literàries d’aquest Nadal seran PLE DE JO (Dissabte, 11) de Lluís Maicas a càrrec del poeta Miquel Mestre, Magdalena Juan, Francisca Font i l’autor a la Seu OCB-Campos, ESTIMADA MIRTA (Dijous, 16) de Maria Escalas a càrrec del poeta Joan Pomar, Antònia Font, Antònia Sitjar i l’autora a la Seu OCB-Campos i NI CEL NI SOMNI – L’OBLIT (Dimarts, 21) de Catalina Bordoy a càrrec de Joan Rigo “de Can Pau”, la glosadora Antònia Nicolau “Pipiu” i l’autora a l’Edifici Polivalent

BENVINGUT 2022! (Divendres, 31) serà el format virtual per gaudir de les campanades i donar la benvinguda al nou any a través del Facebook de l’Ajuntament de Campos i el Youtube #CamposACaNostra. Aquest nou any vindrà carregat de la il·lusió d’Orient amb l’arribada dels PATGES DELS REIS (Dissabte, 1) que rebran les cartes dels infants campaners. I com no podia ser d’altra manera, ELS REIS A CAMPOS (Dimecres, 5) amb la cavalcada reial pels carrers de la vila i adoració dels Reis d’Orient al nin Jesús a l’Església de Sant Julià -Programes a part-. L’endemà, ELS REIS A SA RÀPITA (Dijous, 6) amb el desembarcament dels Reis d’Orient al port del Club Nàutic de sa Ràpita i adoració al nin Jesús a l’Església de Santa Coloma -Programes a part- La diada més màgica de l’any acabarà amb el CONCERT DE REIS (Dijous 6) amb la Coral i Rondalla de l’Associació de Persones Majors de Campos al Convent de Sant Francesc de Paula.

CAMPANERS, BONES FESTES A TOTS amb responsabilitat, salut i esperança!