#DIARIC CULTURA “Los fantasmas de mi casa” apareixen per Campos

“Los fantasmas de mi casa” apareixen per Campos

by Diari Campos

Aquesta setmana la batlessa de Campos ha rebut a l’Ajuntament en Pablo i na Maru, protagonistes del nou musical que el proper dissabte 9 d’abril (18h) arriba al Teatre Escènic de Campos. Aquests dos joves li han transmès les seves preocupacions immobiliàries. I és que… què faries si la casa on t’acabes de mudar tingués fantasmes? 

La història que li han vingut a explicar a la batlessa és que en Pablo ha decidit independitzar-se a una vella casa on s’ha trobat amb uns inesperats habitants, uns fantasmes que li faran la vida impossible amb l’objectiu de fer-lo fora. Però ell no és com els altres, i lluitarà contra tot i contra tots per fer-se valer. 

De sobte, pels finestrons de la Torre de Can Cos s’han començat a sentir renous estranys. Na Maru, d’ofici mèdium i adicta a les infusions, ho ha pressentit: Los fantasmas de mi casa han arribat a Campos! Travessant les parets de La Sala han començat a aparèixer els esperits de la jove Victòria, del majordom James, de la francesa Odette, de na Telma “la chica del cable” i de la petita Amelia que en braços portava la seva pepa inseparable, Lulú

Aquests fantasmes neixen de la inquietud d’un grup d’artistes de Mallorca. Durant anys van coincidir en diversos projectes i per fi han trobat un punt intermedi on reprendre un objectiu comú en les arts escèniques: la volta als escenaris. Després d’un llarg recorregut professional de cadascun dels directors i personal de producció, el grup s’ha llançat en la creació del primer projecte musical de NDS Producciones impulsat per Carlos Díaz amb guió de Patrick Asensi, direcció escènica de Romina Colotto i ajuda de direcció i producció d’Elisa Ribas. 

Los fantasmas de mi casa és sens dubte un espectacle familiar a partir de 6 anys en clau de comèdia amb cançons originals de Rubén Gallardo, disseny de llums de Jordi Thomas, balls espectaculars coreografiats per Carlos Díaz i Adriana de Robles i personatges entranyables vestits també per Carlos Díaz i Carlos Solé. Aquest elenc fantasmagòric està format pels actors Jorge Perín (Pablo), María Marín (Victoria), Alexandra Muñoz (Maru), Tary Barceló (Rebeca), Laura Vives (Arya), Rocío Carro (Emily), Adriana Merlo (Telma), Pauline Salambier (Odette), Mae Díaz (Amelia), María Rodríguez (Cocó), Llanes Machado (Luigi), Adriana de Robles (Anne) i el mateix Carlos Díaz (James). 

Després de la seva estrena al Trui Teatre de Palma presentaran la màgia, la fantasia i l’entreteniment al Teatre Escènic de Campos, sense fer-se esperar massa per fer el gran salt a la península recorrent altres comunitats. És per això que per la cultura de Campos és un plaer que aquest musical, apadrinat per diferents produccions de nivell nacional com El Rey León, El Guardaespaldas, We Will Rock You o Ghost, pugui presentar-se al nostre municipi el proper dissabte del Ram a les portes d’uns dies plens d’espiritualitat. Aquest món dels esperits és l’ànima d’un musical que pretén ressuscitar la producció dels espectacles made in Mallorca. I és que mai havia estat tan divertit trobar-se un fantasma per Campos…

Entrades a la venda a www.teatreescenic.com
Web oficial https://losfantasmasdemicasa.wordpress.com/

*Fotografies cortesia de Guiem Moranta