#DIARIC CULTURA L’artista Jens Boldt fotografiarà els “Herois aïllats” de Campos

L’artista Jens Boldt fotografiarà els “Herois aïllats” de Campos

by Diari Campos

Herois aïllats.
Créixer dins una illa. 

La realitat dels mallorquins és haver nascut i haver de créixer dins una illa. I per això, aquest projecte vol mostrar què significa créixer en un lloc caracteritzat per la seva ubicació geogràfica, però també per les seves estructures tradicionals, encara que l’empremta turística sigui un factor important. Viure l’adolescència, l’època de provar coses, d’independitzar-se i descobrir món, convertir-se en dona o en home, enamorar-se… Créixer en temps de pandèmia no ho ha fet més fàcil. És important mostrar com és viure en aquest umbral, entre ser un nin i convertir-se en adult. L’ “aïllat” del títol també se refereix a aquest fet d’estar aïllat, al fet de sentir que no es pertany a cap d’aquests grups de persones. 

En aquest projecte fotogràfic creat per Jens Boldt, fotògraf alemany afincat a Campos des de fa un grapat d’anys, els retrats sensibles aniran acompanyats amb instantànies de l’adolescència dels nostres joves a partir de les observacions que l’artista faci en diferents escenes del poble. Aquest projecte promogut pel representant del Govern Federal de Cultura i Medis / BKM i la Federació Cultural de VG Bildkunst compta amb el suport de l’Ajuntament de Campos amb les seves regidories de Cultura, Joventut i Educació.

El càsting per a la sessió fotogràfica per a joves de Campos de 14 a 18 anys es durà a terme els dies de Fira 21, 22 i 23 d’octubre i s’hi pot inscriure a través d’aquest enllaç:  https://www.camposunbonpla.com/herois/