#DIARIC CULTURA L’Ajuntament de Campos segueix cantant contra el Càncer

L’Ajuntament de Campos segueix cantant contra el Càncer

by Diari Campos

Per 6è any consecutiu l’Ajuntament de Campos és un dels patrocinadors oficials de la Gala Benèfica “Campos Canta Contra el Càncer” col·laborant amb la cessió de l’espai i l’estructura material per poder-se dur a terme l’espectacle. Aquest any, la cita solidària serà el proper diumenge, 30 de juny del 2019 a les 21.30h dins la nova pista coberta del camp municipal d’esports de Campos.

Baix el lema “LA FORÇA DELS 80”, la temàtica d’aquesta gala gira entorn de la cultura, la música i la societat dels anys 80. Dirigida per Miquel Oliver i presentada per Cati Gayà, Joan Garí i Victòria Mayans, l’espectacle compta entorn als 200 participants i el patrocini de més de 60 comerços, empreses i associacions locals.

A banda de les moltes sorpreses de la nit es té previst tres desfilades de sèries infantils, programes de TV i pel·lícules dels anys 80. La part musical es distribueix en set actuacions musicals amb veu en directe a mode de popurri grupal. Cada actuació respon a un estil musical dels anys 80: la movida, grups mítics, balades, pop-rock, disco, eurolatino i internacional.

Les entrades es poden adquirir per 10€ al mateix Ajuntament, al Casal de Can Pere Ignasi, al Centre Cívic de Sa Ràpita, a la Papereria Adrover de Campos i a través de la pàgina de Facebook Campos canta contra el càncer CCCC pels interessats que no visquin al municipi. L’any passat es recaptaren 15.280€ destinats íntegrament a l’AECC Balears. Aquest projecte va néixer fa sis anys com una gala benèfica de la junta local de Campos de l’AECC per a recaptar fons per la investigació i els recursos socials de l’Associació. Aquest any serà recordat també per la imminent creació de la seu comarcal a l’antic quarter de la Guàrdia Civil, també cessió de l’Ajuntament.