#DIARIC CULTURA L’Ajuntament de Campos convoca les III Jornades d’Estudis Locals de Campos

L’Ajuntament de Campos convoca les III Jornades d’Estudis Locals de Campos

by Diari Campos

S’ha obert la nova convocatòria d’inscripcions per a les III Jornades d’Estudis Locals de Campos. Després de la publicació de l’edició de les II Jornades aquest estiu passat, II JORNADES (.en pdf), l’àrea de Cultura i la Biblioteca Municipal vol continuar amb la iniciativa de seguir celebrant una tercera edició de les Jornades. Per a aquesta edició s’ha escollit lafotografia Peixatera de l’arxiu fotogràfic Antoni Teranyina, de l’Arxiu Municipal de Campos.

L’objectiu és el de continuar encoratjant a investigadors, professionals de diferents àmbits per a què s’animin a fer visibles treballs d’investigació i així compartir amb el poble de Campos els seus sabers i enriquir el nostre patrimoni bibliogràfic local, sempre amb Campos com a tema. Les Jornades també serveixen de nexe d’unió de totes les persones interessades en el terme de Campos com a objecte d’estudi.

Està previst que tenguin lloc els dies 7 i 8 de maig de 2021, en el marc de la Fira de Maig. La data límit  per a la inscripció de comunicacions és el 31 de març de 2021. FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Per a més informació, vegeu les bases generals de la convocatòria i enllaços d’inscripció:
Fulletó. III JORNADES ESTUDIS LOCALS CAMPOS