#DIARIC COMERÇ La campanya “Presents pel futur campaner” reparteix 10.000€ en ajudes directes al petit comerç campaner.

La campanya “Presents pel futur campaner” reparteix 10.000€ en ajudes directes al petit comerç campaner.

by Diari Campos

L’Ajuntament de Campos ha presentat la campanya de Nadal “Presents pel futur campaner” que té per objectiu impulsar les compres al petit comerç. Amb el lema “A Campos per Nadal compram al petit comerç i l’ajudam. Els nostres presents són el seu futur” s’ha realitzat un primer vídeo coral amb la participació dels comerciants del municipi. La campanya té previst llançar més vídeos amb idees de regals que es poden trobar dins Campos. El regidor de Comerç, Rafel Adrover, destaca que “l’esperit de fer poble i estar al costat dels comerços està més viu que mai” i que d’ençà de l’inici de la campanya “els comerços ja han notat que les vendes van augmentant”.

Aquesta campanya desembocarà en un gran sorteig valorat en 10.000€. Aquest valor es distribuirà en diferents lots de productes i serveis que l’Ajuntament de Campos ha adquirit als comerços de Campos que han volgut participar, destinant-hi a cada establiment una ajuda directa. Els lots a sortejar comprendran regals de 80 petits comerços, consumicions a 15 locals de restauració i estades a 10 agroturismes i hotels d’interior. La batlessa, Francisca Porquer, celebra que “s’hagi trobat la millor manera de que tots els comerços adherits a la campanya puguin rebre el mateix benefici, ja que amb altres fórmules és impossible garantir aquesta igualtat econòmica” i la regidora de Turisme, Carme Marín, sosté que aquesta iniciativa “també col·labora amb els agroturismes i hotels d’interior del municipi que han vist truncada la temporada turística”.

El regidor de Comerç, afegeix que “la il·lusió per participar al sorteig està servint per fomentar les compres nadalenques a Campos” ja que per participar al sorteig s’ha d’omplir una papereta de participació als comerços adherits a la campanya una vegada haver realitzat una compra major de 15€. Es poden omplir tantes paperetes com compres es realitzin, encara que només es podrà optar a un únic lot, en cas de sortir el mateix nom premiat més d’una vegada. El sorteig es retransmetrà pel Facebook de l’Ajuntament el proper dilluns, 4 de gener a les 20.30h. El mateix vespre també s’avisarà per telèfon als guanyadors que podran recollir els lots de regals l’endemà mateix, víspera dels Reis, de 9 a 14h a l’Ajuntament de Campos. 

Abans del dia de Nadal també es realitzarà un altre sorteig, aquest amb els usuaris de les xarxes socials, de productes de forn per poder-los gaudir durant les festes. Amb aquesta iniciativa es vol fomentar el consum de productes de Nadal locals. A més, també s’ha preparat una campanya gastronòmica complementària amb el lema “Posa taula que és cuit!” per incentivar l’oferta de dinars i sopars dels locals de restauració de Campos i Sa Ràpita per emportar-se a casa durant els dies més assenyalats d’aquestes festes. Ja es poden consultar els menús a través de la plataforma: https://www.camposunbonpla.com/menus-nadal-campos-i-sa-rapita/