#DIARIC ACTES La Batukada Terraroja donarà el toc d’inici a la Festa de Santa Cecília 2020

La Batukada Terraroja donarà el toc d’inici a la Festa de Santa Cecília 2020

by Diari Campos

El proper dissabte, 22 de novembre a les 16 h de l’horabaixa, damunt l’esplanada del Club Nàutic de Sa Ràpita se celebrarà el II Toc d’Inici de Santa Cecília. En aquesta edició serà protagonitzada per la Batukada Terraroja a càrrec de trenta-vuit percussionistes que, en memòria del seu president Bartomeu Cifre Segura, encetaran la festa de la patrona de la música i tots els actes musicals que es viuran a Campos aquest cap de setmana.

La Batukada Terraroja és una agrupació de percussió que va néixer l’any 2002 amb tretze percussionistes com a batucada municipal de Campos. Fins aquell any, sentir parlar d’una batucada a la vila, sonava a quelcom exòtic, llunyà. Però per a un poble com el nostre el fet que es creàs un grup de percussió tan especial ha repercutit de gran i bona manera en la societat campanera. Amb els seus ritmes omplen de bones vibracions els nostres carrers i els de tota Mallorca, són un ingredient més de les nostres festes ajudant a crear ambient i arrodonir qualsevol acte on s’hi fan presents i a nivell de formació són un clar exemple de fer música, sobretot pels infants i joves de les batucades filials, Els Macolins i Els Macolinets. Enguany la Batukada Terraroja ha complit la majoria d’edat i des d’ençà, diferents directors han agafat les regnes d’aquesta formació, actualment és dirigida per Miquel Perelló.

Per assistir a aquest acte és imprescindible recollir-ne la invitació a la Sala de plens de l’Ajuntament de Campos els dies 18, 19 i 20 d’11h a 13h.