#DIARIC BATLIA Francisca Porquer Manresa, primera batlessa de Campos.

Francisca Porquer Manresa, primera batlessa de Campos.

by Diari Campos

La candidata del Partit Popular, Francisca Porquer Manresa, ha estat investida batlessa de Campos per majoria absoluta a la sessió extraordinària del Ple de la Corporació celebrada avui a les 11h a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Campos.

En aquesta sessió també s’ha constituït la nova Corporació per a la legislatura 2019-2023. La Mesa d’edat ha estat presidida per Francisco Luis Blasco Querol com a president i per Bartomeu Adrover Vila com a secretari. Els regidors han jurat el càrrec i seguidament -i per majoria absoluta- s’ha elegit a Francisca Porquer com a batlessa que, abans de jurar el càrrec, l‘exbatle de Campos (2011-2019), Sebastià Sagreras Ballester, li ha cedit la vara. Finalment, la nova batlessa de Campos, que històricament és la primera dona en ocupar aquest càrrec, ha pronunciat el seu discurs d’investidura demanant feina, respecte, seny i sentit comú a tots els regidors per encarar els pròxims 4 anys de govern municipal. La constitució de l’equip de govern i la distribució d’àrees delegades es proposarà en la següent sessió plenària.

Francisca Porquer Manresa
Sebastià Sureda Mas
Jaume Vidal Pons
Aina Maria Manresa Monserrat
Rafel Adrover Obrador
Carmen Marín Barceló
Sebastià Bonet Rigo
Inès Nicolau Lladó
Clara Roig Miramontes
Julià Jaume Ginard
Francisco Luis Blasco Querol
Bartomeu Adrover Vila
Margalida Burguera Adrover
Maria Magdalena Lladó Plazas
Anabel Riveras Tobia
Lorenzo Tapia Romero
Catalina Servera Sánchez

 

 Molts sabeu que sempre he volgut fer poble, i avui només vos puc dir que me sent una més entre vosaltres. Vull ser una batlessa a peu de carrer, vull estar a la mateixa altura que tots. Amb proximitat i humilitat, així com me varen ensenyar a ca nostra. 

Francisca Porquer, batlessa

Les meves primeres paraules són d’agraïment al nostre poble, perquè sense la seva veu, aquests 17 regidors no hi seríem. Per tant, gràcies Campos, per sortir fa unes setmanes a votar i decidir lliurement i anònimament quin ajuntament volíeu que vos representàs. Deman als regidors que tenguem ben clar que això no és un passatemps, que avui som nomenats regidors per fer feina, per estar al servei del nostre poble i per defensar els interessos de tots els campaners per damunt de tot. Vos dic això perquè els nostros veinats ens han donat la seva confiança i no els podem decepcionar, perquè avui tots nosaltres ens devem a ells!

Francisca Porquer, batlessa

L’únic privilegi que he de tenir com a batlessa és poder representar i defensar Campos a tots els nivells. 

Francisca Porquer, batlessa