#DIARIC FIRES I FESTES Festes de La Mare de Déu del Carme | Sa Ràpita 2020

Festes de La Mare de Déu del Carme | Sa Ràpita 2020

by Diari Campos

PITJA PER DESCARREGAR EL PROGRAMA

Rapiters i rapiteres,

La Mare de Déu del Carme és la patrona de la mar i de moltes zones costaneres del mediterrani com és Sa Ràpita. És per això que cada any celebram la seva festivitat amb un esclat de bauxa i alegria. Enguany que vivim una situació extraordinària vos vull animar a compaginar els sentiments de festa amb la responsabilitat, la seguretat, l’austeritat i la paciència d’una crisi sanitària i econòmica que mai ens haguéssim esperat viure. 

Per això des de l’Ajuntament de Campos hem apostat per unes festes senzilles que se tradueixen en concerts de música, tornejos d’esport, una vetllada d’humor, la tradicional missa, un innovador espectacle audiovisual o la desfilada de l’imaginari infantil que, respectant totes les mesures de seguretat, en podrem gaudir amb la mateixa il·lusió de sempre!

Aprofitem també aquestes festes per tenir moments de descans i tranquil·litat o per retrobar-nos amb petits grups d’amics i familiars. Un sopar a casa o a un restaurant vora la mar pot ser un molt bon pla per celebrar les nostres festes populars.

 Visca Sa Ràpita i la Mare de Déu del Carme!

Francisca Porquer Manresa, batlessa de Campos.
________
+ IMPORTANT

  • Fer ús de la mascareta a partir de 6 anys sempre que no es pugui respectar la distància de seguretat.
  • Rentar-se les mans de manera constant.
  • Per assistir als actes programats a les pistes de tennis s’ha de recollir obligatòriament el tiquet de manera prèvia, sense aquest no es podrà accedir al recinte.