#DIARIC ESPORTS Feliç Dia Mundial del Karate, Club del Pozo!

Feliç Dia Mundial del Karate, Club del Pozo!

by Diari Campos

Avui, 25 d’octubre, és el Dia Mundial del Karate i és per això que volem fer una menció molt especial a aquest esport que fa més de 35 anys que es practica a Campos de la mà d’en José del Pozo Ríos

En Pep va començar el seu camí camí en l’ensenyament del karate l’any 1985, amb la il·lusió de transmetre el que aquest noble Art Marcial comporta: el respecte, la disciplina i el poder formar a persones des de petits creant en ells uns valors que eren i segueixen sent la base d’aquest projecte. En el seu Dojo (Escola de Karate), Karate Club Del Pozo, ha format a més de 70 Cinturons negres, alumnes que han obtingut el grau de cinturó negre Infantil, 1er. Dan, 2n Dan, 3er. Dan, 4t Dan i 5º Dan. 

Després de 36 anys en Pep se sent “un privilegiat d’haver estat el mestre de tantes persones, nins, adolescents, adults als quals els he aportat il·lusió i entusiasme veient la vida des d’una altra perspectiva a través del nostre Art”. També creu que “és admirable i respectable els antics alumnes que continuen assistint a classe i animant als seus fills perquè segueixin el mateix camí que ells. Aquest llegat és el que després de tants anys qualsevol mestre anhela”.

Des de l’any 2016 en Pep és també el president de la Federació Balear de Karate i Disciplines Associades. Des de l’Ajuntament de Campos volem animar-lo a seguir actiu dins aquest món tan noble que aposta pels valors de l’esforç, la voluntat i la perseverança. De la mateixa manera volem felicitar avui tota la família karateca del club campaner, a tots els alumnes i les seves famílies, i especialment na Magdalena Mora, un pilar fonamental per aquest club. 

Aquest 2021 també és molt especial per al karate ja que, a més d’haver-se estrenat als Jocs Olímpics de Tokyio, la UNESCO ha reconegut aquesta pràctica com la millor formació per a nins i joves, així com una pràctica beneficiosa per qualsevol edat. 

Enhorabona i feliç Dia Mundial del Karate, Club Del Pozo! Seguiu així!!!

Pep del Pozo amb la batlessa, Xisca Porquer, i el president de la Real Federación Española de Karate, Antonio Moreno.