#DIARIC CULTURA Els més petits coneixen la Biblioteca

Els més petits coneixen la Biblioteca

by Diari Campos

Durant el curs escolar són molts els infants que visiten la Biblioteca Municipal de Campos. En aquests dies previs al començament de l’estiu, la regidora Carmen Marín, ha volgut acompanyar els alumnes d’Educació Infantil del Col·legi Fra Joan Ballester durant la visita que han realitzat per a conèixer-la de primera mà.

En el transcurs d’aquesta activitat s’ha mostrat als infants l’oportunitat d’accedir fàcilment amb el seu carnet bibliotecari gratuït als serveis de la Biblioteca, com pugui ser per adquirir un conte o gaudir de les diferents activitats que s’organitzen durant tot l’any. De cara a l’estiu, la bibliotecària Joana Lladó els ha recomanat llegir, escoltar o fullejar un conte després de dinar o abans de dormir, per tal de no perdre l’hàbit de lectura.

 

La secció “Bebeteca” ofereix llibres d’infants per als més petits de la casa (de 0 a 10 anys) de coneixements sobre animals, natura, història, jocs, ciència, univers o manualitats. Al mateix temps, existeixen dues catalogacions infantils: els llibres amb la distinció blava són recomanats pels infants de 6 i 7 anys, i els de la distinció vermella, pels de 8, 9 i 10 anys.

L’horari d’estiu de la Biblioteca és de 9h a 13h del 24 de juny al 12 de setembre.

BIBLIOTECA MUNICIPAL CAMPOS
Tel. 971652931
biblioteca@ajcampos.eu
www.conselldemallorca.net/bibcampos