#DIARIC CULTURA El XXII Festival Internacional de Teatre de Teresetes arriba a Campos amb l’obra EDÉN

El XXII Festival Internacional de Teatre de Teresetes arriba a Campos amb l’obra EDÉN

by Diari Campos

Diumenge, 27 de setembre a les 21h, una carpa descoberta muntada a la Plaça de Can Pere Ignasi acollirà l’obra “Edén. Cabaret per a una ballarina, nou teresetes i set pecats capitals” a càrrec de la companyia francesa Théâtre Jaleo. Es tracta d’una estrena a les Illes Balears dins el XXII Festival Internacional de Teatre de Teresetes. Aquesta mateixa obra encetarà la Tardor d’Accions Culturals a Campos (TAC2) que inclourà mostres de teatre, música, literatura, etc. al llarg dels propers mesos tardorals.

La carpa descoberta que tindrà un aforament limitat de 70 espectadors comptarà amb totes les mesures higièniques que garanteixin la seguretat de l’espectacle. Serà obligatori l’ús de mascareta i haver adquirit prèviament el tiquet per 5 € a la sala de plens de l’Ajuntament de dimarts a divendres d’11h a 13h. 

SINOPSI
Els set pecats capitals: Qui pot citar-los tots? D’un públic a un altre, ningú ho aconsegueix, sempre es perd un o dos. Així que, per deixar-ne constància, són: l’orgull, la cobdícia, la gola, la ira, l’enveja, la versa i la luxúria. 7 pecats, com 7 petites històries que estarien vinculades entre si, sense transició, sense cap vincle entre elles, excepte que potser cadascuna comporta la voluntat de parlar-te… de tu. Com un petit cabaret meravellós de l’ombra que tots portem… Benvinguts a Edén!

Autors i actors: Alice Alban-Zapata i Arnaud Vidal
Tècnica emprada: teresetes, màscara i dansa
Edat del públic: familiar a partir de 12 anys