#DIARIC CULTURA Dona i corda, protagonistes del Cicle de Tardor “Concerts Encordats”

Dona i corda, protagonistes del Cicle de Tardor “Concerts Encordats”

by Diari Campos

Durant els dos darrers dissabtes de setembre el Convent de Sant Francesc de Paula de Campos acollirà el cicle de tardor per a veu de dona i instrument de corda titulat Concerts encordats. Un projecte musical creat per l’Ajuntament de Campos a partir del Catàleg d’activitats culturals del Consell de Mallorca.

Dissabte, 18 de setembre a les 12h, es presentarà el concert Voicello Òpera mediterrània amb la soprano Carme Garí, el violoncelista i pedaler de loops Gabriel Fiol i el baterista Miquel Marquès. Serà un concert que fusionarà òpera i pop en format crossover i en farà una història d’amor i cançons pròpies inspirades en la bellesa de la Mediterrània i la recerca de noves sonoritats.

Dissabte, 25 de setembre a les 12h el duet Solnegre oferirà el concert Mirando il cielo. La mezzo Eulàlia Fantova i el músic de tiorba Ferran Pisà oferiran un concert que versa sobre la música expressiva dels primers anys del Barroc i explora les emocions humanes a través de l’enginy i la fantasia de diversos autors d’aquell moment.