#DIARIC CULTURA “Conte i coixí” al Bibliopati: la proposta infantil d’estiu de la Biblioteca de Campos

“Conte i coixí” al Bibliopati: la proposta infantil d’estiu de la Biblioteca de Campos

by Diari Campos

La Biblioteca municipal de Campos presenta aquest juliol una proposta d’animació a la lectura al BIBLIOPATI, el pati de l’Edifici Polivalent. Donades les circumstàncies actuals tant de limitació d’aforament com de mesures de seguretat en espais interiors, els dimarts i dijous de juliol s’adaptarà el pati a diverses activitats per als usuaris que tot l’any gaudeixen de la Biblioteca. La idea és perllongar la biblioteca a l’exterior i oferir una alternativa als horabaixes de l’estiu campaner on els usuaris es sentin a gust realitzant una activitat entorn a la lectura.

Els horabaixes de “CONTE I COIXÍ” aniran destinats a un públic familiar els dijous 2, 9, 16, 23 i 30 de juliol de les 18h a les 19:30h. Es presentaran contes, manualitats i teatres familiars amb una programació pròpia de l’Ajuntament de Campos i del Catàleg d’Activitats Culturals del Consell de Mallorca. Hi haurà un aforament limitat i els assistents hauran de dur el seu propi coixí individual o de família. Si hi ha algú amb problemes de mobilitat, les bibliotecàries facilitaran un seient apropiat.  Per participar de les activitats s’ha de realitzar una inscripció prèvia obligatòria a partir d’una setmana abans de l’activitat al 971652931, biblioteca@ajcampos.org o a la mateixa biblioteca indicant nom, llinatges i edat dels participants (infants i acompanyants). Per normes de seguretat no es permetrà l’entrada sense inscripció prèvia. 

PROGRAMACIÓ:

Dijous, 2 de juliol: Hora del conte
“El niño que apagó el sol” de Paul Brown i Marc O’hanlon
“El canvi” de Jean Ormerod i Andrew Joyner
Manualitat: Cocodrils de cartró

Dijous, 9 de juliol:  Hora del conte
“N’Oliva i el mal humor” de Tor Freeman
“El gran dia de n’Elmer” de David McKee
Manualitat: Elefants de colors

Dijous, 16 de juliol: Rondalles de les illes
“El senyor dels Contes” amb Lluís Valenciano

Dijous, 23 de juliol: Teatre infantil
“Vola Valentina” amb Algaidarts

Dijous, 30 de juliol:  Teatre infantil
“La Caputxeta Vermella” amb Teatrix


Per altra banda, els DIMARTS DE BIBLIOPATI aniran destinats al públic en general amb horari de 18h a 19:30h. Els dies 7, 14, 21 i 28. S’habilitaran taules i cadires al pati amb la possibilitat de treure material bibliogràfic a l’exterior i també revistes i periòdics. Dia 14 de juliol es durà a terme el club de lectura a les 20h amb l’obra “Bilbao-New York-Bilbao” de Kirmen Uribe.