#DIARIC ACTES Campos, un bon maig! -Programació especial-

Campos, un bon maig! -Programació especial-

by Diari Campos

Després de 40 anys de la Fira de Maig, Campos no podrà celebrar la Fira de les vaques com ja no ho va poder fer l’any passat a causa de l’Estat d’alarma, encara vigent. Tot i així, l’Ajuntament de Campos ha preparat tota una programació pel mes de maig seguint les indicacions sanitàries i adaptant cada un dels actes a la normativa actual fins a dia d’avui. Podeu descarregar-vos el programa pitjant a MAIG – CAMPOS 2021. Pròximament també podreu consultar les propostes gastronòmiques dels bars i restaurants de Campos.

El mes de maig estarà carregat d’actes culturals i esportius segurs començant per l’estrena del I Festival de Música Lírica a Campos CLÀSSICS CULTIVATS a l’Església de Sant Julià amb la interpretació del concert EIN DEUTSCHES REQUIEM OP.45 de Johannes Brahms (1 de maig). Seguint amb la música, se celebraran diferents concerts: ANEGATS (7 de maig) i TOMEU PENYA ÍNTIM (8 de maig), ambdós al Camp d’esports, DALTMURADA (9 de maig) a la Plaça Major i el passacarrer de la Banda de Música de Campos titulat TOCADA DE GRANDIA (9 de maig) que durà la música pels carrers de Campos. Per la seva part, l’agrupació de Pinyol Vermell executarà una MOSTRA DE BALL (8 de maig) a la Plaça de s’Estació.

Seguint amb els actes culturals, es presentaran les III JORNADES D’ESTUDIS LOCALS (7 i 8 de maig) a la sala de conferències de l’Edifici Polivalent i s’inaugurarà la RESTAURACIÓ DEL RETAULE MAJOR DE L’ESGLÉSIA CONVENTUAL DE SANT FRANCESC DE PAULA (7 de maig). El Convent estarà obert els següents dissabte i diumenge pel matí, i posteriorment, cada dissabte. També es durà a terme un SHOW COOKING amb Miquel Calent (8 de maig) a la Plaça de s’Estació i la presentació de l’OCB-Campos de l’obra AÜR! VERSOS DE L’ANTIGOR de Cosme Aguiló Adrover i Sebastià A. Adrover Vicens (8 de maig) a la Sala de conferències de l’Edifici Polivalent.

Les activitats infantils es compondran del teatre RINXOLETS D’OR amb Elàstic nou (6 de maig) al pati de la Biblioteca , el paratge lúdic PASTURA amb Il·lusions efímeres (8 de maig) al Casal de Can Pere Ignasi, l’ESPAI LÀCTIC amb Laccao (8 de maig) a la Plaça Major i el circ familiar amb Stromboli ALICIA VE A CAMPOS (9 de maig) al Camp d’esports. Els actes esportius es completaran amb la XLII SEMI-MARATÓ (8 de maig), la CARRERA ESTELAR (9 de maig) i la CURSA POPULAR (9 de maig), també al Camp d’esports.

Més envant també se presentarà la conferència DORMIR BÉ EN TEMPS DE PANDÈMIA amb el Dr. Eduard Estivill, director de la Clínica del Son Estivill de Barcelona, (23 de maig) i s’encetaran els actes del cicle CAMPOS ÉS POESIA de l’OCB-Campos amb els recitals ETS UNA ESPINA DE LLUNA QUE DUC CLAVADA EN EL PIT (14 de maig), CARA A CARA (21 de maig), VERMUT POÈTIC (22 de maig) i la ruta CAMPOS SEMPRE, GROC ESPRIU (29 de maig).

Un any més l’Ajuntament de Campos participarà al XXIII FESTIVAL INTERNACIONAL DE TEATRE DE TERESETES (29 de maig) tancant la programació del mes de maig de Campos amb dues actuacions d’estrena a les Illes Balears: PENJANT D’UN FIL amb Di Filippo Marionette (Itàlia) a la Plaça Major el dissabte de mercat i ALMA amb LaBú (Espanya) el mateix horabaixa al Teatre Escènic.

Desitjam que tots els veïnats de Campos puguin gaudir de tots aquests actes amb salut i seguretat i amb l’esperança que molt prest puguem recuperar la nostra tan estimada Fira de Maig, la Fira de les Vaques. Per a més informació (horaris, espais, venda d’entrades, recollida d’invitacions, patrocinis…) podeu consultar el programa adjunt: MAIG – CAMPOS 2021