#DIARIC ACTES Campos participa a la XL pujada a Lluc a peu

Campos participa a la XL pujada a Lluc a peu

by Diari Campos

Aquest cap de setmana s’ha dut a terme la XL pujada a Lluc a peu de la Part Forana de Mallorca on Campos també s’hi ha fet present. La sortida des de davant el Bar Campos ha estat aquest dissabte a les 19.30h de l’horabaixa. L’encarregat de donar el sus, juntament amb membres de l’organització i de la corporació municipal, ha estat l’artista campaner Antoni Mas a qui se li va encarregar la tasca de dibuixar la realista imatge del cartell commemoratiu d’aquests 40 anys que també han lluït tots els marxaires a la seva camiseta.

Un centenar de campaners han acudit a aquesta marxa que ha culminat avui diumenge amb una missa a l’Acolliment on la batlessa, Francisca Porquer, i la regidora de Festes, Aina Manresa, han participat a l’ofrena floral a la Mare de Déu de Lluc en representació de tot el municipi. Guillem Oliver, com a membre de l’organització campanera ha ofert el quadre commemoratiu del pintor Mas.

Cal destacar que la pujada a Lluc a peu és una de les tradicions contemporànies més arrelades dins Mallorca que se celebra el segon diumenge del mes de setembre, i hi participen uns 40 pobles de tot Mallorca. Tal com han explicat els organitzadors de la marxa, “la pujada serveix per potenciar l’encant de Lluc, símbol religiós i cultural, a la vegada que vertebra i uneix la Part Forana”.