#DIARIC CULTURA Campos i la força dels 16.480€ contra el càncer

Campos i la força dels 16.480€ contra el càncer

by Diari Campos

Aquest diumenge Campos ha viscut una de les seves cites més solidàries amb la lluita contra el càncer. Una recaptació total de 16.480€ ha estat la xifra aconseguida en la 6a gala benèfica Campos canta contra el càncer promoguda per la Junta Local de Campos de l’Associació Espanyola Contra el Càncer que segueix celebrant el seu 25è aniversari com a junta local.

L’espectacle ha reunit a més de 230 campaners a damunt l’escenari i a més de 1000 espectadors. L’acte ha estat presentat pels també campaners, Joan Garí, Victòria Mayans i Cati Gayà. En nom de la presidenta de la Junta Comarcal, Aina Mercadal -excusada per motius familiars-, el director de la gala i membre de la Junta Local, Miquel Oliver, ha agraït a la batlessa de Campos, Francisca Porquer i a l’anterior batle, Sebastià Sagreras, el conveni per la cessió d’un local per a crear-s’hi el centre comarcal Llevant-Migjorn de l’AECC. Aquesta acció evitarà que els pacients de càncer de la comarca s’hagin de desplaçar a Palma per poder fer ús dels serveis oncològics que ofereix l’Associació. Aquest nou projecte pretén activar-se després de l’estiu.

La gala CCCC 2019 ha girat entorn als records  dels anys 80 viscuts a Campos a través de la música, la moda i la cultura popular i mediàtica. S’han pogut escoltar un total de 35 temes de la dècada com “La chica de ayer”, “Eloise”, “Déjame”, “La puerta de Alcalá” o “A quién le importa” i també altres èxits internacionals d’ABBA, Bonnie Tyler o Europe. A mode de desfilada també s’ha pogut recordar una seixantena de pel·lícules, sèries, programes de televisió i notícies històriques patrocinades per 63 comerços, empreses i associacions campaneres baix el lema “La força dels 80”.

 

Imatges cortesia de Guillem Moranta.