#DIARIC SANITAT Campos es ‘mulla’ per l’esclerosi múltiple a la platja de Ses Covetes

Campos es ‘mulla’ per l’esclerosi múltiple a la platja de Ses Covetes

by Diari Campos

Com cada segon diumenge de juliol, avui s’ha celebrat a l’uníson a més de 600 platges i piscines el bany solidari en el marc de la campanya ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’, en solidaritat amb els malalts d’esclerosi múltiple, una patologia crònica del sistema nerviós central que pateixen a Espanya més de 55.000 ciutadans. 

Campos, a través de la junta local de l’Associació Balear d’Esclerosi Múltiple, ha estat un dels 35 punts de tot Mallorca on s’ha pogut participar d’aquesta iniciativa. Tal com marcava el programa de Festes de Sa Ràpita, la diada s’ha celebrat a la platja dels Murters de Ses Covetes on múltiples banyistes campaners i visitants s’hi han acostat per col·laborar amb la causa i rebre el diploma de l’Associació. L’Ajuntament de Campos també s’hi ha fet present amb la batlessa i els regidors que han volgut ‘mullar-se per l’esclerosi’.

Històricament, la iniciativa ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’ es va celebrar per primera vegada el 17 de setembre de 1994, fa 26 anys. Va començar amb 67 piscines de les quals 27 hi han participat any rere any. Durant tot aquest temps s’ha anat consolidant i avui són més de 600 les piscines i platges d’arreu d’Espanya que participen en aquest esdeveniment tan solidari.

Per a més informació: https://mullat.fem.es/