#DIARIC CULTURA Campos es converteix en el destí d’una experiència gastronòmica única a través del temps de “The food line”

Campos es converteix en el destí d’una experiència gastronòmica única a través del temps de “The food line”

by Diari Campos

The Food Line és un nou concepte creatiu d’experiència que fusiona aventura, art, espectacle teatral i performance culinària. Ha estat creat per donar a conèixer la gastronomia a través de la història. Una posada en escena que transporta el públic a través d’un viatge en el temps i l’espai, alhora que li ofereix una nova concepció d’experiència teatral i culinària. Dins l’equip creatiu hi destaquen dos professionals campaners de la gastronomia i l’escena: el xef Tolo Julià, que ha creat el menú degustació i la figurinista Maria Miró, que ha vestit el menú teatral que donen vida els actors Toni Sastre, Pau Pascual i Mano Palacios.

La proposta transita per la història de la humanitat i l’evolució de la seva gastronomia. Passa per la prehistòria, les civilitzacions egípcia, persa, hebrea, grega, romana, l’edat mitjana, l’Islam, el Renaixement, el descobriment d’Amèrica i diferents moments entre els segles XVI i XXI. En aquest apassionant recorregut es poden degustar plats i begudes pròpies de cada època i lloc en què transcorre l’acció. Són un total de 17 experiències escèniques, 10 plats, 4 postres i 6 begudes, tot això servit sempre des del rigor documental. Un viatge al passat on s’experimenta què es menjava en les diferents etapes de la història.

Aquest projecte creat per Víctor Calvo i dirigit per Biel Jordà i que compta amb la producció de Neus Ribas i amb l’assessorament d’Antoni Pinya i Manuel Castro té lloc en els magnífics jardins d’Es Revellar Art Resort, a Campos, un marc idíl·lic per aquesta proposta que es representa per a grups reduïts de 20 persones en català, castellà i en anglès. Les entrades es poden adquirir a través de la seva pàgina oficial: https://www.thefoodline.es/


Fotos: @miquelmuletv