#DIARIC CULTURA Campos celebrarà el concert benèfic “Lírica contra el càncer”

Campos celebrarà el concert benèfic “Lírica contra el càncer”

by Diari Campos

El proper diumenge 20 de setembre a les 19.30 h, l’Església de Sant Julià de Campos acollirà LÍRICA CONTRA EL CÀNCER un concert líric que l’Ajuntament de Campos ha organitzat en benefici a l’Associació Espanyola Contra el Càncer.

Aquest concert reunirà les veus de la soprano Inma Hidalgo, el tenor Joan Laínez i el baríton Jorge Tello acompanyats per la pianista Alícia Moreno. El programa musical cavalcarà entre l’òpera i la sarsuela. La primera part comptarà amb àries de Verdi i Puccini i diferents duets operístics. La segona, més festiva i alegra, anirà dedicada a romances i duets del “género chico”. Finalment, totes les veus s’uniran amb un brindis per celebrar la vida i l’esperança. Aquesta activitat forma part de la programació cultural que s’havia de celebrar a la passada temporada de primavera i que es va haver d’aplaçar i adaptar a la situació actual.

Les entrades es podran adquirir a partir d’aquest divendres, 11 de setembre, a la nova seu de l’AECC (carrer Nunyo Sanç, Campos) a través d’un donatiu de 10 €. Amb el compromís de respectar les mesures de seguretat vigent, el públic assistent podrà accedir a l’interior de l’Església a partir de les 19 h, serà obligatori l’ús de mascareta i fer-se les mans netes, s’haurà de respectar la distància de seguretat tant als accessos com durant l’acte i en tot moment haurà d’obeir les indicacions de l’organització.