#DIARIC ACTES Campos brilla a la macrogala comarcal “La vida és bella”

Campos brilla a la macrogala comarcal “La vida és bella”

by Diari Campos

Aquest dissabte s’ha posat en escena la II Macrogala Comarcal de Llevant de l’Associació Espanyola Contra el Càncer. L’esdeveniment ha tingut lloc al Parc de n’Hereveta de Porreres i ha comptat amb la participació de més de 200 persones de 10 pobles de la comarca: Felanitx, Santanyí, Campos, Vilafranca, Montuïri, Ses Salines, Porreres, Artà, Sant Joan i Petra. La gala, que ha venut més de 1200 entrades, ha estat presentada pels campaners Aina Escandell i Miquel Oliver que han entregat un ‘oscar’ i la xifra de 13.450€ a la vicepresidenta de l’AECC Balears, Carmen Planas. Aquesta “estatuilla” romandrà a la seu comarcal que pròximament s’obrirà a Campos.

La gala que ha duit per títol “La vida és bella” ha començat amb una desfilada de banderes dels municipis. La batlessa de Campos, Francisca Porquer, ha lluït la bandera de Campos acompanyada de la presidenta local de Campos i comarcal de Llevant, Aina Mercadal i els cantants campaners que han defensat el nom de Campos amb un popurrí que recollia les millors bandes sonores dels anys 70. “Es más que amor” de Jesucristo Superstar ha estat interpretat per Paula Vidal Forteza, “New York, New York” per Santiago Pérez, “Cabaret” per Clàudia Aguiló, “You’re the One that I want” de Grease pel duet format per Andreu López, Paula Vidal H. i l’èxit “Last Dance” de la pel·lícula “Thanks God it’s Friday” per Mar de las Heras. La figuració de l’actuació que simulava una sala de cinema ha estat composta per Margalida Mas, Xisca Forteza, Maria Rosselló, Joana Nicolau, Caterina Puigròs, Maria del Mar Escandell i Dubra Castañeira.

Altres campaners també han col·laborat amb actuacions de pobles veïnats com Maria Antònia Mas i Oriol Tejada que han cantat “High School Musical” per Ses Salines o Coloma Ginard i els nins Guillem Grimalt, Xim Grimalt, Maria Gayà, Caterina Grimalt, Xim Gayà, Pau Grimalt i Catalina Maria Grimalt que ho han fet amb “Sonrisas y Lágrimas” pel municipi de Santanyí. Xus Ginard, Teresa Almodóvar, Maria Mascaró, Maria Rigo, Esperança Nigorra, Antònia Seguí i Miguel Ángel Neiro també han col·laborat a l’actuació “La chica yeye” de la pel·lícula dels anys 60 “Historias de la Televisión”. A la part de ball s’ha de destacar el nou grup de ball “Lionesses” de l’Escola de ball s’Elàstic que han obert la gala amb un medley de l’exitós remake de “El rey León” mentres que els óssos de Pinyol Vermell han amenitzat l’espera de la gala amb els seus balls i sons tradicionals.

La desfilada de patrocinadors també ha tingut gust campaner gràcies a la col·laboració de les empreses: Forn Can Bet, Flors Can Pellisseta, Tomeu Barceló S.A., Can Mercadal i Renault. Els models campaners encarregats d’escenificar-les han estat Catalina Maria Mas, Pau Tejada, Maria Antònia Barceló, Julià Vaquer, Marc Vaquer, Aina Villa, Addaia Castañeira, Marta Bonet i Victòria Burguera. Aquesta desfilada ha estat coordinada per Cati Gayà, Pola Nicolau i Maria Miró.

La gala també ha comptat amb l’assistència de la directora general de Salut, Maria Antònia Font. L’Ajuntament de Campos, representat per la batlessa i les regidores Inès Nicolau, Carmen Marín i Catalina Servera, ha agraït la direcció i organització de la gala i ha destacat la importància de poder recaptar fons a través d’aquests espectacles solidaris per poder seguir lluitant contra aquesta malaltia que pateixen tants de veïnats, oferint tots els serveis necessaris perquè sigui més bona de dur i seguint investigant perquè a la llarga dels anys pugui desaparèixer.