#DIARIC ESPORTS Bons resultats per al gimnàs campaner Karate Club del Pozo

Bons resultats per al gimnàs campaner Karate Club del Pozo

by Diari Campos

El passat 22 de juny es va celebrar al poliesportiu Germans Escales de Palma el primer campionat de Balears de karate de veterans en el qual el gimnàs campaner Karate Club del Pozo va tenir una molt bona actuació. En aquest campionat podien participar karatekes balears amb edats a partir de 35 anys. Els alumnes del gimnàs de Campos foren Margarita Clar, Maria Puig, Gaspar Rodríguez, Carlos Mainez i Juan Pizà.

Aquesta competició es va desenvolupar en la modalitat de Katas (Formes), tant de forma individual com en parelles, i distingint la categoria femenina com masculina. Els resultats dels campaners foren els següents:

Individual
Categoria femenina (35 a 43 anys): 2a classificada Margarita Clar i 3a classificada Maria Puig
Categoria Masculina (35 a 43 anys): 1r Classificat Juan Pizà
Categoria Masculina (44 a 52 anys): 1r Classificat Carlos Mainez i 3ª classificat Gaspar Rodríguez